Gefco Франция обслужва транспорта на класики за Automédon

1412
2015

По време на 15-то издание на събитието Automédon през октомври 2015 г. Gefco беше натоварена с транспортирането на десетки престижни класически автомобили до изложбения парк в Льо Бурже (Франция). Gefco успешно приложи своя опит, като използва специални мерки за сигурност с цел да гарантира безопасността при транспортирането на автомобилите.

Благодарение на специалната транспортна дейност, посветена на превоза на тези автомобили – уникати, концептуални модели, състезателни автомобили, прототипи и др., Gefco съумя да предложи конкретно решение с цел транспортирането на автомобилите от различни региони на Франция, Люксембург и Белгия до изложбения подиум близо до Париж.

“Ние предлагаме 100% конкретно решение за транспортиране на тези престижни и стари автомобили. За трети пореден път, ние сме горди да предоставим нашия професионален опит в сферата на специалните превози в услуга на събитието Automédon. Това сътрудничество представлява възможност за нашите екипи да покажат цялото си умение и опит, придобити в продължение на повече от 25 години в управлението на логистиката на автомобилни събития „, подчерта Оливие Вайан, управител на отдел Специални превози на Gefco Франция.

В тазгодишното 15-о издание на фестивала за ретро модели се включиха над 300 коли, сред които дори болиди от сериите Grand Prix, предшестващи Формула 1, хотрод автомобили, мотоиклети и др.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин