Gefco Франция обслужва транспорта на класики за Automédon


14
дек.
2015

По време на 15-то издание на събитието Automédon през октомври 2015 г. Gefco беше натоварена с транспортирането на десетки престижни класически автомобили до изложбения парк в Льо Бурже (Франция). Gefco успешно приложи своя опит, като използва специални мерки за сигурност с цел да гарантира безопасността при транспортирането на автомобилите.

Благодарение на специалната транспортна дейност, посветена на превоза на тези автомобили – уникати, концептуални модели, състезателни автомобили, прототипи и др., Gefco съумя да предложи конкретно решение с цел транспортирането на автомобилите от различни региони на Франция, Люксембург и Белгия до изложбения подиум близо до Париж.

“Ние предлагаме 100% конкретно решение за транспортиране на тези престижни и стари автомобили. За трети пореден път, ние сме горди да предоставим нашия професионален опит в сферата на специалните превози в услуга на събитието Automédon. Това сътрудничество представлява възможност за нашите екипи да покажат цялото си умение и опит, придобити в продължение на повече от 25 години в управлението на логистиката на автомобилни събития „, подчерта Оливие Вайан, управител на отдел Специални превози на Gefco Франция.

В тазгодишното 15-о издание на фестивала за ретро модели се включиха над 300 коли, сред които дори болиди от сериите Grand Prix, предшестващи Формула 1, хотрод автомобили, мотоиклети и др.

Още по темата

Card image cap
Ford отново с топпродажби при лекотоварните

3
февр.
2016

Ford е най-популярната марка за лекотоварни автомобили за първи път от 18 години. За три години се изкачи от 7-мото до 1-вото място с новата си разширена гама Transit и измести VW от върха

Card image cap
26 лв. за ГТП на лек автомобил в „Астреко Център“

29
ное.
2016

Новият комплекс е в състояние да посрещне и обслужи всяко МПС, независимо от марката, модела и сегмента, било то мотоциклет, лек или товарен автомобил

Card image cap
Audi Q5 за Радослав Янков

22
мар.
2016

Ключовете на нов Audi Q5 бяха връчени на Радослав Янков в шоурума на марката Порше София Запад

Card image cap

В последния брой:

Архив >