GEFCO ПОЗДРАВЯВА ИВАН БУРНЬОН ЗА НЕГОВОТО ПОСТИЖЕНИЕ


28
сеп.
2017

Група GEFCO, глобален участник в индустриалната логистика и европейски лидер в автомобилната логистика, е горда с постижението на Иван Бурньон, който се справи успешно с предизвикателството Bimedia, а именно да достигне до Гренландия от Аляска през Северозападния път със своя спортен катамаран по средата на арктическия лед.

Пътешествието на Иван започва на 13 юли от Ном, намиращ се в западната част на Аляска, и завършва на 22 септември, когато навигаторът пристига в Нуук (Гренландия), на източния бряг на пролива Дейвис. GEFCO e щастлива да види завръщането на Иван при неговото семейство след 70-дневното му пътешествие, по време на което измина 7,500 километра през водите на Аляска и Тихия океан.

Управлението на спортния катамаран на Иван Бурньон изисква изключителни транспортни средства, използващи извънгабаритни, сигурни решения за пакетиране и специално оборудване за повдигане и товарене. Координацията на океанските и въздушни превози беше ключова за правилното управление на логистичните операции. По тази причина Иван Бурньон помоли GEFCO да предостави логистичната си подкрепа, позволявайки му да превози катамарана си от пристанище Антверпен (Белгия) до Ном (Аляска) в изключително кратки срокове, за да може да вдигне котва навреме и да се възползва от топенето на леда.

GEFCO е горда с приноса на своето “ноу-хау”, за да може Иван Бурньон да тръгне на това уникално приключение, което илюстрира някои от ценностите на Групата като чувство за предизвикателство пред човека, оперативно качество, гъвкавост и управление на риска на клиентите си.

GEFCO създава и прилага логистични решения за производители, като с това добавя стойност, която засилва тяхната конкурентоспособност. Услугите, предоставяни от GEFCO, са базирани на опита, натрупван повече от 65 години. Един от основните сектори, източник на този специализиран опит, е автомобилната индустрия – един от най-комплексните браншове, с високи изисквания. Представена в 150 държави, GEFCO се нарежда сред първите 10 европейски компании за логистика, с оборот от 4.2 млрд. евро за 2016 г. и 12000 служители. Чрез своите над 300 бизнес локации по света, GEFCO развива дейностите си на пет континента.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин