GEFCO НАЗНАЧИ АНТЪНИ ГЪН ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ ПО СПЕДИЦИОННАТА Й ДЕЙНОСТ

Групата GEFCO назначи Антъни Гън на поста ръководител на спедиционната дейност на компанията. Той е член на Изпълнителния комитет.


31
мар.
2017

С над 25-годишен опит в логистичния сектор Антъни Гън е разработвал и осъществявал големи проекти за трансформация в тази област, както в Европа и Съединените щати, така и в Азия. Проектите варират от създаване и функциониране на Центрове за връщане на водещи световни компании за електронна търговия до управление на дистрибуцията на природонаучни лаборатории в САЩ, включително резервни части и изпълнение на поръчки на вериги за продажба на дребно в Азия.

Мисията на Антъни Гън в GEFCO ще е да засили доходоносния растеж от спедиционната дейност, като същевременно подобри позицията на GEFCO като глобален доставчик в индустриалната логистика.

“Щастлив съм да се присъединя към Групата GEFCO, които са лидер в автомобилната и индустриалната логистика, с уникален опит в изграждането на трайни сътрудничества със световни силни компании”, коментира Антъни Гън, изпълнителен вицепрезидент по спедиционната дейност. “Виждам много възможности за полезно взаимодействие в GEFCO, които ще са от полза за нашите клиенти, като например разработването на стратегически коридори и по-нататъшно развитие в дигитализацията. Нашите екипи са фокусирани в това да подпомагат клиентите ни при разрастване на техните вериги за доставки, както и да благоприятстват техния растеж и конкурентоспособност.“

Антъни Гън е бил управляващ директор за Европа в XPO Logistics, преди позната като Menlo. Той се присъединява към Menlo през 2000 г., където заема различни управленски позиции. За 16-те години, прекарани в Menlo (сега XPO Logistics), Антъни Гън събира екип от експерти, които удвояват оборота и печалбата за региона.

Антъни Гън започва кариерата си в отбранителната промишленост, в услугите по закупуване и доставка, след което се премества в индустрията на полупроводниците, където отговаря за управлението на веригите на доставки в Съединените щати и Европа на водещ американски производител.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин