GAC Motor на автосалона в Детройт NAIAS

1201
2017

GAC Motor, единственият китайски производител, който се осмели да участва в автомобилното изложение в Детройт 2017, представи три нови модела. Голям SUV, електромобил и Plug-in-хибрид кросоувър.

Започваме с GAC GS7, SUV от среден клас с междуосие от 2,70 метра и дължина от 4,70 метра. Петместният GS7 е задвижван от турбобензинов агрегат, който предава максималния си въртящ момент от 320 нютонметра към всичките четири колела. С вместимост на багажника от 822 литра GS7 е подходящ за пътуване на дълги разстояния.  В интериора има седалки с кожена тапицерия, 10-инчов дисплей на навигационната система и възможност за индуктивно зареждане на смартфони.

GAC GE3 ще бъде първият електромобил на китайците. Електромоторът на кросоувърът е със 165 к.с. и 290 Нм. Спринтът до 100 км/ч се взема за 9,3 секунди, а пробегът на колата е 310 километра. Батерията се зарежда на 80 процента за 30 минути.

Китайците показаха в Детройт и трети модел – предназначената за младежи студия „EnSpirit“, нещо като смесица от SUV, кросоувър и компактен автомобил. На предницата на колата има изображение на ревящ лъв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин