AUTO BILD България / G500 4×4² срещу Prius – 0:1

G500 4×4² срещу Prius – 0:1

В Лондон става катастрофа между Mercedes G500 4x4² и Toyota Prius. Надали ще повярвате кой е изтеглил „късата клечка“ след ПТП-то...


8
юни
2017

В Лондон се удрят Mercedes G500 4×4² и Toyota Prius. Според информация на autoevolution.com тунингованият от Brabus 4×4² (на стойност около 500 000 лева) е минал на червен светофар и се е ударил в Prius. Очаквате японската машина да е в позицията на губещ? Всъщност се оказва точно обратното: азиатският екологичен пионер се е разминал с по-леки щети.

По всичко личи, че Mercedes-ът е „атакувал“ предницата на Toyota-та със своите огромни гуми и така се е обърнал с висока скорост. За щастие след инцидента няма пострадали хора. Английските застрахователи при всички положения ще обявявят Brabus-а за „тотал щета“. Покривът е огънат, карбоновите елементи по екстериора са изпотрошени, но най-тъжно изглежда „окьоравелият“ десен фар. Да, този могъщ G-клас вече не вдъхва респект… А на финала Prius е продължил на собствен ход – докато полицейско BMW Серия 5 помага на германския колос да се изправи на крака!

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин