G 63 външност за стари модели G-клас от 1997 г.


14
юли
2019

Chelsea Truck Company придава на стари модели Mercedes G-класden актуалната външност на G 63. Преработката се отнася за версии на легендарния модел от 1997 г.!

Нови брони, по-широки калници, ексклузивни джанти, изцяло нов интериор и разбира се по-мощна моторизация? Това не е никакъв проблем за Chelsea Truck Company – тунинг-специалистите са известни с това, че изпълняват желанието на всеки клиент. Англичаните обаче сега предлагат и възможност да сте актуални, без да биете на очи – със стар модел: Chelsea преработва стари модели на Mercedes G-клас от 1997 до 2017 г. в дизайна на най-новото поколение.  

Нова външност за стари модели от 1997 г.

Няма спор, че G-клас е легенда и никой не трябва да се срамува, че кара стар модел на легендата – още повече, че разликите във външния вид спрямо новото поколение не са големи. Ако обаче искате вашият G-клас да изглежда като най-новото поколение, ще получите от специалистите от Chelsea Truck Company нови фарове с типичните, кръгли дневни светлини C-образни задни светлини и новата радиаторна решетка на AMG с впечатляващите вертикални разпънки – всичко това, както го правят Mercedes при AMG-модела. От първите снимки на британците се вижда G-клас кабриолет, който вече няма да се предлагат официално като нов. Не е известно, колко струва освежаването на стария модел.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин