G-клас – още по-мощен и по-широк

2006
2019

Brabus направиха Mercedes-AMG G 63 по-впечатляващ и по-мощен. Тунинг-специалистите от Ботроп ни представят строго лимитирания модел Black Ops 800.

Brabus отново изуми всички: за и без друго достатъчно мощния спортен всъдеход Mercedes-AMG G 63 хората от Ботроп предлагат своя кит за двигателя Brabus 800, който ще ви донесе увеличение на конските сили. Сега тунинг-специалистите комбинират този кит с версията за по-голяма широчина на модела Widestar, поставяйки допълнителни акценти по отношение на външния вид. Резултатът е лимитирания на десет екземпляра Brabus Black Ops 800. Цена: 650 000 лв.

След увеличението на мощността G-клас разполага с 800 к.с., а калниците на SUV-а са с по десет сантиметра по-широки.

След тунинга битурбо 4,0-литровият V8 мотор разполага с впечатляващите 800 к.с. и 1000 Нм максимален въртящ момент (плюс 150 нютонметра), които ускоряват G-клас за невероятните 4,1 секунди до темпо 100, като максималната скорост на модела е 240 км/ч. От Brabus са се погрижили за подобаващ звук посредством спортна ауспухова уредба с по две черни, хромирани крайни тръби от двете страни.

Пакетът за увеличаване на мощността в Black Ops 800 е комбиниран с бодикита Widestar, който прави Benz-а с два LED-фара над предното стъкло по-широк с десет сантиметра, като освен това го облагородява с предна и задна брони от карбон. В широките калници се побират джантите „Black Platinum Special Edition“на Brabus с размер 23-цола. По радиаторната решетка има червени декорации. Във вътрешното пространство Brabus залага на тъмносива кожена тапицерия с червени шевове и перфорирани средни части на повърхността за сядане. Освен голям брой бленди от прозрачен карбон, има и алуминиеви педали.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин