Ford Ranger е пикапът с най-много продажби в Европа

0202
2023

Ford Ranger oтново пикап номер едно в Европа. „Наистина сме вложили много в следващото поколение Ranger, за да вдъхновим собствениците да правят повече от това, което обичат да правят, с функции, които ги насърчават да изследват нови хоризонти.“ Гари Боус – Дитректор за управление на продуктовата линия

Форд затвърди доминацията с F-серията пикапи, които за 40 последователни години са най- продаваният автомобил в САЩ. Успехът е закономерен, но и значим предвид липсата на компоненти и чипове през цялата 2022 година.

Логично електрическият F-150 Lightening стана и камион/пикап на Америка за 2023 г. С лансирането си през 2022 г, автомобилът стана най- продаваният електрически пикап, а Форд са втори по продажби на електрически автомобили в САЩ.

F-150 ОБЯВЕН ЗА ТРЕТА ПОРЕДНА ГОДИНА ЗА ПИКАП С НАЙ-ВИСОКА ОЦЕНКА. Главният редактор на Edmunds Алистър Уивър каза: „От десетилетия Ford F-150 е работен кон на Америка и никога не е бил в по-добра форма. Той е по-иновативен, по-привлекателен за шофиране и по-гъвкав от всякога. Никой не разбира нуждите на съвременния купувач на пикапи по-добре от Ford и никой не създава по-добър пикап.”

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин