Ford Mustang вдига шум като самолет!

1806
2020

Шум със силата на рокконцерт или стартиращ самолет: полицията в Бавария спряла 21-годишен водач, който преобразувал своя Ford Mustang в кола с чудовищен звук!

Нерядко автомобилните позьори са хора с мощни коли, които искат да привлекат вниманието към себе си – със силен шум или рисковани маневри. Крещящ пример за това е младият собственик на Ford Mustang, вдигнал на крак полицията в Амберг, Бавария. Измерването на шума на тунингования американски модел показало 112 децибела – при това на място. Силата на шума е сравнима с тази на стартиращ самолет или рокконцерт.

Чудовищният шум засега е затихнал

Полицаите получили на 14-ти юни няколко оплаквания за вдигане на силен шум в района на междуградски път 85. Скоро след това служителите на реда успели да заловят нарушителя – издал го силният шум, който вдигал автомобилът му. След кратко преследване полицаите спрели Mustang-а и направили проверката на колата и водача. Ставало дума за последното поколение на модела с 5-литров, 8-цилиндров двигател, солидно тунингован от 21-годишния американец, водач и притежател на черния автомобил. При по-внимателно вглеждане служителите на реда установили, че крайното гърне на колата е изрязано. Единствено по този начин Mustang-ът можело да вдига такъв шум! Полицията е спряла от движение Ford-а, а разследването продължава.                                                                                                            

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин