Ford Moments

0702
2017

IT предприемач, ски учител, адвокат и преподавател, собственик на био ферма, лекар. Представяме ви главните герои в поредицата от кратки видеоклипове „Ford Moments“– Николай Горчилов, Аспарух Мачирски, Радостина Кучева, Филип Харманджиев, Любен Спасов.

Техните имена не присъстват в криминалните или жълти хроники, а лицата им вероятно не са ви познати. Наглед – обикновени хора като повечето от нас. А всъщност – вселени. Решихме да ги извадим от сянката на анонимността и да ви запознаем с тях.

Петима човека с техните откровения за личните им и професионални занимания, съпроводени от разкази за автомобилите им. Те са нормални хора, които работят много и печелят честно – гръбнакът на обществото ни. Странят от показността и не парадират с постигнатото, тъй като познават стойността на малките неща. Избират колата си по това, да отгововаря на всичките им изисквания – за семейството, бизнеса и свободното им време. Намират в своя Ford всичко необходимо и са удовлетворени от избора си на автомобил, не само по рационални причини, а и заради емоционалната връзка с него.

Заснети в обичайната им среда, петимата герои ви канят в ежедневието си –плуват преди старта на работния ден или ги намираме в ски училището, в офиса, на разходка или във фермата сред стадото гъски, което се забавлява в рибарниците. Те са героите на „Ford Moments”. Потърсете видеоклиповетев YouTube канала на Ford Bulgaria (www.youtube.com/FordBulgaria).

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин