Ford в България с амбиция за световен рекорд на Гинес

1105
2016

Ford и Мото-Пфое стартират смела инициатива за поставяне на световен рекорд на Гинес в България за най-дълъг парад от автомобили на марката. Грандиозното събитие ще се проведе на 4 юни 2016 г., от 9 ч., а сборният пункт е новооткритата Северна скоростна тангента на Околовръстния път в София с вход от бул. „Ботевградско шосе“.

Целта е да се съберат минимум 1000 автомобила Ford, които да изминат 3.2 км в колона и заедно да влязат в историята. За участие могат да се запишат собственици, приятели и фенове на марката, като използват регистрационната форма на сайта ford.bg/record. Всеки Ford е добре дошъл да се включи в автомобилното събитие на годината у нас, без значение от модела, годините, размера и вида си.

Ford празникът ще бъде отбелязан с много забавления и изненади, храна и напитки, осигурени от организатор и партньори. Предвидени са атрактивни подаръци от OMV, МЕТРО, McDonalds и Мото-Пфое. Всички участници ще получат пълен безплатен преглед в оторизиран сервиз на Ford в следващите 6 месеца. Ще има паметни сувенири, предметни награди, карти за преференциални услуги, а един от участниците ще спечели чрез томбола луксозен уикенд за двама в Банско с новия Ford Edge.

„На 4 юни сме амбицирани с общи усилия и ентусиазъм да счупим световния рекорд на Гинес за най-дълга колона от автомобили Ford”, пише в официалната пресинформация от „Мото-Пфое”.  Настоящото най-добро постижение е 829 коли и е поставено в САЩ през 2014 г.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин