Firestone Music Tour се завръща за трето поредно лято


3
май
2017

Това лято Firestone тръгва на път, за да събере заедно музиканти и любители на музиката. Феновете могат да се присъединят къмFirestone на седем известни фестивала в Европа.[1]

 

Keepcalmи ела на фестивала

 

При толкова много активно използвани езици в целия континент, музиката е единственият език, който притежава силата да събере заедно хора от различни страни и култури. Firestone Music Tour дава възможност наFirestoneда се свърже с любителите на музиката от цяла Европа, чрез автентични музикални преживявания. Това са хора от всички възрасти, които споделят същите ценности като Firestone и искат да живеят на пълни обороти.Чрез Сцената на Firestone, караоке ван и други активности, феновете ще могат да идват в кабината на Firestone, за да открият нова музика, да се насладят на изпълненията на живо и да се забавляват с приятели.

 

Сцената на Firestone дава възможност на изпълнителите, групите и диджеите да представят музиката си на голям европейски фестивал. Спокойната атмосфера позволява на тези музиканти да си общуват директно с публиката от привърженици.

Освен брандирания транспорт, спирки в бокса и мърчандайз подаръци, музикалните фенове също могат да се качат на реновирания VW автобус и да изпеят любимите си караоке песни. Видео заснемане и кадри от фотокабината документират двете минути слава на всеки фен.

 

Пътят към главната сцена

 

Тази пролет Firestone разширява своятеместни инициативи във Франция, Германия, Полша и Италия. Проектът започна преди две години във Великобритания с търсенето, подкрепата и изпращането на местни музканти на главната сцена. Най-добрите изпълнители от местните представления за таланти са наградени с допълнителниекстри, които варират от сесии за записване и професионално обучение до концерт на Firestone Сцената по време на голям европейски фестивал.

 

В ИспанияFirestone организира местни концерти с популярни испански изпълнители в градове из цяла Испания. Известни като “RutaFirestone,” тези събития са със свободен достъп за публиката, а билетите са налични ексклузивно на сайта на кампанията на Firestone и каналите в социалните медии.

 

Също както гумитеFirestone поддържат шофьорите на пътя, така Firestoneподкрепя и тези изгряващи таланти по пътя им към главната сцена.

 

Музиката е в кръвта на Firestone

 

“Подкрепянето на музикални таланти е дълбоко вкоренено в ДНК-то наFirestone. Още през 1928г. основателят, ХарвиФайърстоун, събрал на едно място музиканти и любители на музиката на Voice of Firestone, което предоставило на знайни и незнайни музиканти сцена за изява и публика, за която да свирят. Товашоубешепърватаспонсориранарадиопрограма и бързостананай-успешнотопредаванезазабавлениезавреметоси,” разказва Касия ван Бален, бранд мениджър на Firestone за Bridgestone  Европа.

[1]Primavera Sound Festival (Барселона, Испания – 31 май до 4 юни); Vantastival (Дроида, Ирландия – 3 до 4 юни);Download Festival (Донингтън Парк, Великобританя – 9 до 11 юни); Hurricane Festival (Шесел, Германия – 23 до 25 юни); Open’er Festival (Гдиня, Полша – 28 юни до 1 юли);GrønKoncert(Дания – 20 до 30 юли); Rock en Seine (Париж, Франция – 25 до 27 август).

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >