Firestone пусна нови гуми за лекотоварни автомобили


27
ян.
2017

От Firestone са разработили гумите от ново поколение Vanhawk 2. В сравнение с предходния модел – Vanhawk, производителят обещава по-голям пробег и по-добро представяне на мокра настилка. Подобрен е дизайнът на протектора, за да бъде достигнат клас „В“, според системата за етикетиране на гуми в ЕС (EU-label, като клас „А“ е най-висок, клас „G“ е най-нисък) в категорията за сцепление на влажна настилка. Променени са протекторът и съединавящият елемент, за да бъде осигурен по-ниско съпротивление при търкаляне (клас „С“ според системата за етикетиране на гуми в ЕС), за да бъдат намалени разходът на гориво и емисиите на въглероден диоксид.Към момента гумите Firestone Vanhawk 2 са налични в 20 размера, а през втората половина на годината ще бъдат налични и в още 2 допълнителни размера.

Още по темата

Card image cap
Range Rover SVAutobiography – върхът на изтънчеността

12
апр.
2016

На 12.04.2016 г. в Мото-Пфое Люлин се състоя събитие, на което беше показан моделът на Range Rover с най-високо ниво на оборудване – SVAutobiography. Изключително мощният, динамичен и луксозен SUV беше представен от управителя на Мото-Пфое Димо Николов и от бранд мениджъра на Jaguar Land Rover Иван Въжаров.

Card image cap
Свръхвисокоскоростната Eagle F1 Asymmetric 3 на Goodyear вече на пазара

22
мар.
2016

Най-новото попълнение в семейство Eagle е премиум предложението на марката за нарастващия пазар на свръхвисокоскоростни гуми

Card image cap

В последния брой:

Архив >