/ Firestone представи новата си performance гума

Firestone представи новата си performance гума

Firehawk Sport е най-новата performance лятна гума на Firestone за шофьори. По данни на производителя тя се характеризира с прецизна реакция на кормилното управление, изключително сцепление на мокро и отлично спиране на суха настилка.

Марката Firestone винаги е била свързвана с изгодна цена и е добре известна със своята комбинация от отлични възможности за шофиране и надеждност. Основана преди повече от век, марката отдавна е пренесла своята философия и пионерски дух по пътищата и състезателните писти. Надграждайки силното си наследство, най-новото допълнение към гамата Firestone, Firehawk Sport, е проектирана с очакванията и нуждите на ентусиастите по отношение на шофирането.

Разработена и произведена в Европа, новата гума предлага превъзходна управляемост и надеждно сцепление на цялата повърхност при всякакви условия и е идеалният избор за шофьори, които искат да преоткрият тръпката от шофирането. За всеки спортен шофьор – от шофьора на дълги разстояния до автомобилния фанатик – Firestone Firehawk Sport покрива редица индивидуалности на водача, като никога не прави компромис с безопасността или достъпността.

Авангардна производителност, „оживена“ от нов дизайн

Firestone Firehawk Sport позволява прецизна реакция на кормилното управление, осигурявайки контрол над автомобила и позволявайки високи скорости при завиване. Това става възможно благодарение на спортния профил на гумата, асиметричния профил и виртуалната оптимизация на контактното петно, като всичко това дава допълнителна увереност при шофиране.

Новата гума също така осигурява изключителна управляемост и сцепление при мокри условия, постигайки клас А според етикета на ЕС за сцепление с мокра настилка. Зад това представяне се крие оптимизирано разпределение на ребрата и каналите, променлив профил на ребрата и иновативна технология на смеската. В сравнение със своя предшественик – Firehawk SZ90mu, Firestone Firehawk Sport също така предоставя на водачите отлично спиране на суха повърхност с 9% по-къс спирачен път.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин