Fiat Panda: „страхотна кутийка” на малко километри

0310
2023

Fiat Panda е вече в третото си поколение. В момента малкият италиански автомобил се предлага за немного пари на пазара за употребявани автомобили

Този Fiat Panda Base е вършел своята работа като демонстрационен и тестови автомобил, а сега „мъникът” ще бъде пуснат на свобода. Страхотната кутийка от Италия – именно така рекламираха от Fiat първото поколение на представената през 1980 Panda – се предлага за продажба в автокъща Autohaus Pflanz GmbH в Херне, Германия за 25 000 лв. Обявеният за продажба автомобил е от третото, актуално поколение на Panda Typ 319.

По отношение на оборудването си Panda Base притежава лак металик, ABS,въздушни възглавници за водача, пътника до негои и за главите, както и Android Auto, Apple CarPlay, Bluetooth с функция свободни ръце, DAB+, електрически стъклоповдигачи, автоматична климатична инсталация, регулиращ се по височина мултифункционален волан и много други.

Първата регистрация на този Fiat Panda Base е от юни 2023 г. Оттогава 1-литровият бензинов мотор с 51 кВт. (69 к.с.) е изминал 4990 километра. Производителят му дава разход на гориво от 4,1 л/100 км (комбиниран).

Вижте предложенията за Fiat Panda на старо:

https://autobild.bg/autoscout/search.php?ma=28&mo=1746&price_min=-1&price_max=-1&year_min=2020&year_max=-1&co=ALL&mileage_max=-1&fuel=-1&po=-1

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин