Fiat Panda получи версия Sport


3
дек.
2020

Fiat направи фейслифт на хитовия си малък модел Panda. Сега той разполага с преработени брони, нови джанти и бои, както и с нови материали и облицовки в интериора. По-високите нива на оборудване разполагат и с нова информационно-развлекателна система със 7-инчов екран, която поддържа Apple CarPlay и Android Auto. Практично: за мобилния телефон е предвидено отделение зад дисплея. Към линиите на обзавеждане Fiat добавя и Panda Sport.

Panda-та във вариант Sport се откроява със своите 16-цолови джанти с червени детайли на капачките на главините, както и с решените в цвета на каросерията дръжки на вратите и корпуси на огледалата. Покривът може да бъде поръчан и в контрастен черен цвят срещу допълнително заплащане. Освен това матовият цвят от пресснимките е достъпен само за Panda Sport – но за това също се доплаща.

7-инчовата инфотейнмънт система е серийна за новата Fiat Panda Sport.

Спортна атмосфера в купето осигуряват черен таван и тъмносива тапицерия за седалките от синтетична кожа и текстил с червени шевове. Новата 7-инчова инфотейнмънт система е серийна. Който поръча пакета Pandemonio, ще получи спирачни апарати в червено, затъмнени стъкла и облечен в изкуствена кожа волан.

Двигатели, пускане на пазара и цена

Всички Panda на предно се предлагат само с хибридно задвижване, генериращо 70 к.с. При него в тандем работят 1-литров 3-цилиндров двигател с вътрешно горене и задвижван с ремък стартер-генератор, който „допринася“ с до 3,6 кВт. За вариантите с 4х4 има двуцилиндров агрегат с работен обем 0,9 литра и 85 к.с. За предаването на мощността към колелата винаги се грижи 6-степенна скоростна кутия. Очаква се новата Panda да бъде пусната в началото на 2021 година.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин