Fiat Fullback Cross: черноработникът

Fiat допълва серията Fullback с още един модел - топверсията Cross. Нейните отличителни белези са големият брой черни елементи.


30
авг.
2017

В черен цвят са решетката на радиатора, капаците на страничните огледала, дръжките на вратите, крайните части на калниците, страничните стъпала и 17-цоловите джанти. зад кабината има черна скоба. Fiat Fullback Cross се предлага изключително във версията с двойна кабина и предлага пет места. Като цяло дължината на автомобила е 5,30 метра, а полезният товар – един тон. Впечатляващ е и прикаченият товар от 3,1 тона.

За задвижването отговарят 2,4-литров турбодизелов агрегат със 181 к.с., 430 Нм максимален въртящ момент и 5-степенна автоматична трансмисия. 4-цилиндровият двигател отговаря на нормата за вредни емисии Euro 6 и без AdBlue. Задвижването е двойно с торсен-среден диференциал. Има четири режима на движение, които се регулират посредством въртящ се превключвател. Предлагат се също така и задно задвижване, както и понижаващи предавки. За екстремни нужди се предлага и блокаж на диференциала на задната ос.

Пазарният старт на Fullback Cross е от 30-ти септември на цена от 90 000 лв. Оборудването включва биксенонови фарове, двузонова автоматична климатична инсталация, темпомат, кожени седалки с отопление отпред. Също така можете да разполагате със система за предупреждение при напускане на пътната лента и навигационна система със 7-инчов тъчскрийн. Седалките се регулират електрически.

ът

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >