Fiat освежава 500Х


8
авг.
2018

Fiat пусна на пазара своя кросоувър 500Х преди около четири години – а сега италианците подготвят фейслифт на модела. На снимка тийзър, разпространена от италианската компания, се виждат новите фарове на модела. Предните светлини вече са по-атрактивни благодарение на интегрирани LED-елементи, наподобяващи човешки клепачи. Диоди има и около мигачите, в почти кръгла форма – и така 500X получава достойно за италиански чаровник „лице“. Очакваме промени и под ламарините – „близнакът“ по платформа Jeep Renegade получи 1-литров 3-цилиндров мотор със 120 к.с., както и 4-цилиндров агрегат с обем 1,3 л и версии със 150 и 180 „коня“. Очакваме тези машини да бъдат монтирани и във Fiat-a, както и нова генерация инфоразвлекателната система UConnect с по-голям дисплей и допълнителни бутони. От FCА са предвидили и нови цветове, както и нови материали за кокпита.

Още по темата

Card image cap
Кулминациите на CES

7
ян.
2018

Автомобилите и кокпитите от утрешния ден - всичко това можем да видим на CES: Fisker EMotion, инфотейнмънт системата на Mercedes MBUX, Hyundai FCEV, Kia Niro EV и други

Card image cap
Fiesta ST200: ускорителят на частици

16
юни
2016

1,6 литра работен обем и 200 к.с. са напълно достатъчни за спортното задвижване на малкия автомобил с тегло само 1163 кг. По отношение на радостта от шофирането никой не може да се мери с жизнения Ford Fiesta ST200!

Card image cap

В последния брой:

Архив >