Ferrari GTC4 Azzurra за най-добре облечения мъж


2
февр.
2018

Вероятно на този свят има и по-лоши съдби от тази да бъдеш внук на патриарха на Fiat Джовани Аниели. На тази база Лапо Елкан може да си позволи много – например „Garage Italia“ – ексклузивна фирма за тунинг на автомобили. Сега господин Елкан си е направил едно специално Ferrari: GTC4 Azzurra.

Почитателите на Италия и Адриано Челентано знаят, че „Azzurro“ не е просто син цвят, а синьото на небето и морето. Именно това е замисълът на преработеното Ferrari GTC4 Lusso. За единичната бройка на Елкан са разработени специални цветове. Така предната броня блести в „Azzurro Lapo“, както и ивица, простираща се през цялата каросерия. Останалата част на автомобила е издържана в тъмносиньо.

Отвътре оргията в синьо продължава, като Лапо Елкан сам е избирал материалите, включително и кожата. Специални са седалките в стил Daytona, микс от карета и малки кръгове. Три от кръговете изобразява италианския трикольор.

Още по темата

Card image cap
КРАЯТ НА ЕДНА КУЛТОВА МАРКА

19
мар.
2017

В Тролхетан настъпиха лоши дни: GM не може да намери купувач  и възнамерява тихо и кротко да закрие шведската култова марка. Ние направихме едно пътуване в страната на Saab

Card image cap
50 години Italdesign: BMW M1 (1978)

25
мар.
2018

Преглед на най-известните модели на Giugiaro

Card image cap
Искаме тези коли в Европа – Chevrolet Colorado

20
февр.
2018

В Щатите има много автомобили, които не се предлагат от производителите в Европа.

Card image cap

В последния брой:

Архив >