Ferrari GTC4 Azzurra за най-добре облечения мъж


2
февр.
2018

Вероятно на този свят има и по-лоши съдби от тази да бъдеш внук на патриарха на Fiat Джовани Аниели. На тази база Лапо Елкан може да си позволи много – например „Garage Italia“ – ексклузивна фирма за тунинг на автомобили. Сега господин Елкан си е направил едно специално Ferrari: GTC4 Azzurra.

Почитателите на Италия и Адриано Челентано знаят, че „Azzurro“ не е просто син цвят, а синьото на небето и морето. Именно това е замисълът на преработеното Ferrari GTC4 Lusso. За единичната бройка на Елкан са разработени специални цветове. Така предната броня блести в „Azzurro Lapo“, както и ивица, простираща се през цялата каросерия. Останалата част на автомобила е издържана в тъмносиньо.

Отвътре оргията в синьо продължава, като Лапо Елкан сам е избирал материалите, включително и кожата. Специални са седалките в стил Daytona, микс от карета и малки кръгове. Три от кръговете изобразява италианския трикольор.

Още по темата

Card image cap
Аз и автомобилът ми живеем заедно

18
мар.
2016

Японците обичат да пускат своите приятели на четири колела да живеят вкъщи и им строят луксозни гаражи

Card image cap
Бомбата и ЗИЛ-131: спасителите в снега

26
ян.
2017

25-годишен руски роторен снегорин и суров планинец се борят с преспите в едно от най-красивите кътчета на България

Card image cap
360 км за 4 дни с Kettcar

14
ян.
2016

Kettcar става само за придвижване в кварталите? Според Клаудиус Майнц това не е вярно – ето защо той тръгва с малката количка от Зауерланд към Хамбург. И изминава 360 км за 4 дни

Card image cap
КОПИЕ, ОРИГИНАЛ ИЛИ…

25
апр.
2017

…откъде са гледали Audi и Peugeot? Audi ТТ и Peugeot RCZ всъщност копират стара концепция на VW: още през 1955 г. производителят на каросерии Karmann използва евтина серийна техника за направата на расово Coupe – Karmann Ghia. През 2010 г. нещата изглеждат по-различно, но някак си подобни

Card image cap

В последния брой:

Архив >