Ferrari 458 Speciale катастрофира с Audi R8!

1811
2022

Как бихте реагирали, ако някой удари на пътя струващото ви 800.000 лв. Ferrari? Може би не като собственика на това 458 Speciale. Случката!

Тази катастрофа ще се окаже доста скъпа! В кейптаун, Южна Африка, се сблъскали рядко срещано Ferrari 458 Speciale и Audi R8 V10 plus. Притежателят на Ferrari-то обаче не е седял лично зад волана!

Към момента на катастрофата разполагащото с 605 к.с. Ferrari е било шофирано от добър приятел на собственика. Той се е връщал от фитнеса, когато на светофара се е удари в спряло пред него Audi R8. Изненадващото е, че вместо да се ядоса на приятеля си, 36-годишният собственик на Ferrari-то регаирал съвсем спокойно и с разбиране.

Той е заявил, че ще трябва да даде много пари, за да ремонтира автомобила, но няма проблем с това. Скоро Ferrari-то му отново щяло да се движи. Той е потвърдил, че негов приятел е карал купения от него за 900.000 лв. автомобил.

Относно катастрофата той не е дал информация – изглежда при спирането от скорост 50 км/ч приятелят му е натиснал педала на газта, вместо на спирачката и така се забил в задницата на разполагащото с 610 к.с. Audi. Възможно е да се касае и за отказ на спирачките.

И двата автомобила са доста повредени

Без значение, дали се касае за човешка или техническа грешка, както Ferrari–то, така и Audi-то са пострадали сериозно при удара. Заради по-малката си стойност е възможно R8 V10 да се окаже тотална щета.

Ако се окаже така, то собственикът на Ferrari-то е изразил готовност да купи нов автомобил R8 на притежателя на Audi-то. Това се казва спокойна и разумна реакция.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин