Ferrari подлуди собственик на автомобил

2203
2023

Джери Мос е притежател на автомобил Ferrari в продължение на десет години, който направо го побърква от финансова гледна точка. Равносметката.

Притежателят на Ferrari споделя във Facebook патилата си със своята кола. През цялото време, когато Мос е бил собственик на италианската машина, постоянно неще не е било наред. Той е притежавал Ferrari-то в продължение на десет години и за това време е успял да измине само 8000 километра.

„Малкият пробег се дължи не на това, че не съм искал да карам автомобила, а на това, че нямаше как да предвидя, кое ще е следващото, което ще се повреди“, пише Мос. Той не посочва, кой модел на марката е притежавал. Мос прилага снимка на фактура за над 10.000 долара, които е платил за лепнещи бутони (познат проблем на Ferrari).

Италианците за взели за работа 1800 долара, а всички части са стрували 7452 долара. Това обаче далеч не е всичко.

„Платих 15.000 долара за смяна на керамичните дискове на колелата,  4000 долара за ремонт на LED-маркери, които падат и така нататък“, пише Мос, който за всяко посещение за поддръжка в сервиза е давал по 1500 долара.

В края на краищата Мос е продал своето Ferrari и сега кара Corvette C8. И е щастлив. „Изпробвах и други автомобили, но ниастина е трудно да биеш Corvette. Мисля, че GM са произвели по-доброто Ferrari“, пише той.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин