Federal-Mogul Motorparts съобщава за промени в ръководството

0712
2016

Андрю Секстън поема длъжността президент „Следпродажбено обслужване“ за Европа, Близък изток и Африка” и регионален президент за Европа, Близък изток и Африка, считано веднага. Той ще рапортува на Ниниваджи. През 16-годишната си кариера във Federal-Mogul Motorparts Секстън заема длъжности с нарастваща отговорност, включително директор уплътнения на задвижващата система и лагери – Тихоокеанска Азия; главен управител уплътнения; вицепрезидент части за двигатела и гарнитури. Той ще продължи да носи отговорност за глобалния бизнес с части за двигатела и гарнитури в близко бъдеще и ще бъде позициониран в Контих, Белгия.

Андрю Секстън

Андрю Секстън

Невил Руд поема длъжността старши вицепрезидент „Глобална спирачна дейност“, считано веднага. Той ще рапортува на Ниниваджи. Руд се присъединява към  Federal-Mogul Motorparts през 2012 г. от TRW и заема длъжности с нарастваща отговорност като оперативен директор, вицепрезидент, глобални операции и последната, вицепрезидент и главен опериращ глобални спирачни системи.

Невил Руд

Невил Руд

Детлев Баудах поема длъжността старши вицепрезидент „Глобални продажби на оригинално вграждане и следпродажбена търговска стратегия“ за Европа, Близък изток и Африка, считано веднага. Той ще рапортува едновременно на Ниниваджи и Секстън.  Баудах ще продължи да отговаря за глобалните продажби на продукти за оригинално вграждане, програмен мениджмънт и маркетинг. Баудах се присъединява към Federal-Mogul Motorparts през 2009 г. с натрупан ръководен опит в продажбите, инженерната дейност и оперативната дейност в няколко забележителни позиционирани в Европа автомобилни компании.

Детлев Баудах

Детлев Баудах

Алок Аграуол поема новосъздадената вицепрезидент „Стратегии и корпоративно развитие“  и ще рапортува на Ниниваджи. Преди да се присъедини към Federal-Mogul Motorparts, Аграуол заема различни позиции с нарастваща отговорност във Ford Motor Company, AT Kearney и важни автомобилни доставчици.

Алок Аграуол

Алок Аграуол

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин