Federal-Mogul Motorparts предлага 3-годишна гаранция за частите по окачването и кормилното управление MOOG за леки автомобили в Европа

1409
2016

Federal-Mogul Motorparts, подразделение на Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), дава гаранция за частите по окачването и кормилното управление MOOG®, инсталирани на леки автомобили, че няма да проявят дефекти в материала и изработката при нормална употреба и експлоатация за 3 години в Европа **.

MOOG използва високотехнологичнипроучвания и разработки, кактои тестови съоръжения, за да развива и усъвършенства своите продукти.Започвайки с основните компоненти за оригинално вграждане, MOOG ще препроектира всяка част, за да посрещне или надхвърли нужните спецификации за конкретната част. ЧаститеMOOGса тествани съобразно признатите високи стандарти в индустрията, включващи материали, издръжливост, износване, лесно инсталиране, OEсъотношение на спецификациите и OEтоварен капацитет. В допълнениеMOOGнепрекъснато търси обратна връзка от пазара на собствените си части и на OEпродуктите с цел допълнително развитие на продуктовата гама.

MOOG също така провежда вътрешни и външни контролни проверки за качество в своите дистрибуционни центрове, за да гарантира, че всеки компонент е в отлично състояние при доставянето му на клиента. Този подход доведе до изключително продуктово представяне и качество, което позволява на MOOGда предложи тази тригодишна гаранция.

„Горди сме да предложим на нашите клиенти тригодишна гаранция, тъй като знаем, че тя ще им осигури допълнителна сигурност,” каза Давор Хорват, директор „Продукти за частите по окачването и кормилното управление“, Federal-Mogul Motorparts за Европа

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин