Корпоративни новини » Federal-Mogul Motorparts добавя запалителни модули към онлайн обучителната си платформа

Federal-Mogul Motorparts добавя запалителни модули към онлайн обучителната си платформа

2509
2017

Техническите специалисти могат да развиват знанията и уменията си посредством достъп до безплатно обучение и подкрепа

Federal-Mogul Motorparts, подразделение на Federal-MogulLLC,представи три нови обучителни модулана свояF-MCampus уебсайт.Най-новото съдържание осигурява техническо обучение и информация за запалителните продукти на BERU®и Champion®.

Предоставяйки на потребителите възможност за обучение от входящо до базово и диагностично ниво, новите обучителни модули наблягат на общия работен процес на запалителните системи и използваните материали. Те обясняват процеса на диагностика за визуални дефекти и глобалното бъдеще на запалителните системи.

F-MCampus е безплатна, онлайн обучителна платформа, създадена за всеки, който работи или се интересува от автомобилни компоненти и тяхното обслужване и използване. На разположение24/7, тя предлага различни курсове – от общи за автомобила до специфични за отделните компоненти като спирачки, двигател, филтри, кормило и окачване или лагери.

„F-MCampus е чудесен за технически лица и дори за ентусиасти,” обясниМарийнСтаал, мениджър търговски маркетинг и техническо обслужване за Европа,  Federal-Mogul Motorparts EMEA. „Признаваме значимостта на продължаващото обучение и най-добрия начин, по който можем да го демонстрираме,е като го осигурим на нашите клиенти. От началото на 2016 г. наблюдаваме 37% ръст на броя потребители, като шестте нови модула показват, че 9.263 потребители са взели изпита и са се сертифицирали. Независимо дали сте собственик на сервиз, който иска да подобри уменията на екипа си или млад механик, който иска допълнително да развие кариерата си, F-MCampus е за вас.”

На уебсайта на F-MCampus са качени обучителни видеа и видеа с проблемни казуси от You Tube канала на F-M Campus.Лесните за следене обучителни видеа покриват разнообразни теми – от смяна на накладки на мотоциклет до поставяне на лагери и са преведени на девет езика.

 

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин