Корпоративни новини » Federal-Mogul разширява гамата на Champion и представя нова платформа за обучение

Federal-Mogul разширява гамата на Champion и представя нова платформа за обучение

2607
2018

Компанията Federal-Mogul Motorparts ще представи всички новости, свързани с емблематичните си марки, по време на световното изложение Automechanika във Франкфурт от 11 до 15 септември тази година. Сред изненадите са широка гама нови продукти и иновативни проекти в полза на професионалистите по поддръжката и обслужването на автомобили на вторичния пазар.

Щандът на Federal-Mogul Motorparts на Automechanika 2018 ще бъде разположен в Зала 3.0 под номер D51 и на него ще бъдат демонстрирани разнообразни нови продукти от Champion, Ferodo, MOOG, Jurid и Beru, както и новата комплексна обучителна и информационна платформа за техници Garage Gurus.

Програмата на щанда ще включва:

  • Garage Gurus: Старт на комплексната информационна и обучителна програма за автомонтьори и техници, с възможности за обучение и демонстрации на място от екипи на Federal-Mogul (на територията на няколко държави в Европа); онлайн курсове и видео, както и консултации по телефон.
  • Champion: Премиера на нова гама акумулатори, части за спирачната система и осветление.
  • MOOG: Представяне на отличителна програма на части за кормилното управление и окачването с подобрена механика и производственост, включително и хибридна технология – всичко в модернизирани нови опаковки.
  • Ferodo: Демонстрации за надеждността на продуктите и подробности за най-новите видове спирачни части с оптимизиран дизайн и състав.
  • Jurid: Акцент върху дисковите накладки на марката; представяне на подобрените опаковки с внимание към детайлите.
  • Payen: Още в гамата инструменти и продукти Pro-fit.
  • Beru: Новите иридиеви запалителни свещи от марката са допълнени от удобни инструменти и сензори, както и по-функционален сайт на марката.

 Както и в предишни издания на изложението, на щанда на Federal-Mogul ще има интерактивни мостри и демонстрации на авточастите, а представители на висшия мениджмънт на компанията ще бъдат на разположение за интервюта.

„Automechanika Франкфурт е едно от най-значимите събития в Европа за индустрията и отлично място за нас да покажем резултатите от неуморния си труд и стремеж към иновативност“, коментира Андрю Секстън, президент Следпродажбено обслужване и  регионален президент за Европа, Близкия Изток и Африка. „Свидетели сме на вълнуващи времена за компанията ни. Освен пускането на пазара на много нови продукти, стартираме и новаторската платформа за обучение Garage Gurus, която се очертава като нещо революционно в бранша. Вярваме, че инвестицията в обучението на професионалисти на афтермаркета ще допринесе за развитието и на самата индустрия. Всички печелят от това – от крайните потребители до монтьорите, от собствениците на сервизи до дистрибуторите“.

„Заедно с това и разрастването на Champion до марка, покриваща всички потребности за поддръжката на автомобила, достига своя връх с много нови продукти и технологии, които ще могат да се видят на изложението“, допълва Секстън.

Automechanika е най-голямото световно търговско изложение за производители на авточасти, на което всяка година индустрията сверява часовника си. Традиционно по време на изложението водещите компании представят най-новите си продукти и технологии, задавайки тенденциите и разгръщайки нов потенциал за развитие на целия бранш.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ