FCA на изложението CES: Chrysler Airflow Vision


3
ян.
2020

На изложението за електроника CES 2020 Fiat Chrysler Automobiles (FCA) ще представи няколко автомобилни новости. Една от тях е базираната на потребителския опит студия Airflow Vision.

Chrysler ще покаже в Лас Вегас Airflow Vision Concept. Според производителя става дума за „дизайнерска концепция, показваща насоката при бъдещите премиум-автомобили и която предлага потребителския опит“. В кокпита главна роля играят „многослойните графики“ Прилича на 3D-дисплея, дебютирал в новите Peugeot 208 и 2008. На снимките обаче виждаме не сътрудничество с новия партньор PSA, а просто монитор на инфотейнмънт системата. Изображенията на отделните монитори могат да бъдат конфигурирани съгласно собствените предпочитания.

Освен това студията Airflow предлага „семпъл, модерен и просторен интериор“ със светли цветове и висококачествена кожена тапицерия.  Като база е използвано вътрешното пространство на Chrysler Pacifica. Този голям ван за последно бе продаван в Европа като Lancia Voyager. Освен това лакираната в бяло студия Airflow Vision ни дава представа за бъдещите премиум автомобили на FCA. От снимките личи нещо като кросоувър между ван и Coupé.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >