Нашите съвети » Exoshield: защита за предното стъкло от камъчета, драскотини и прах

Llumar - защитно фолио за автомобилни стъкла

Exoshield: защита за предното стъкло от камъчета, драскотини и прах

0503
2022

EXOSHIELD е иновативен продукт от няколко слоя фолио които поемат енергията на ударите от камъчета и с повърхност от нанокерамика, която е изключително твърда, за да не се драска фолиото от движението на чистачките.

EXOSHIELD защитава челното стъкло от удари от камъчета които биха го увредили, дори спукали. Защитено с фолиото, предното стъкло може да поеме до 6 пъти по силен удар, отколкото стъклото самостоятелно. Днешните съвременни стъкла стават все по-технологични и по-скъпи, подмяната им по-сложна, често не се поддържат на склад, доставката отнема доста време, а когато предното стъкло е повредено от камъчета пострадалият автомобил не може да се ползва.

EXOSHIELD защитава предното стъкло на автомобила така както протекторите за телефони защитават дисплея на новият ни смартфон. Заради увеличаващите се електронни асистенти за водача, които се вграждат в челното стъкло то става все по-скъпо и по-уязвимо на удари от дори дребни камъчета докато шофираме по магистрала или зад други превозни средства. Производителите вече правят предните стъкла по-тънки и риска от повреда вселдствие удар от камъчета се увеличава. Не разчитайте на съдбата да предпази стъклото на автомобила, фолиото EXOSHIELD със сигурност ще го предпази от евентуални удари на камъчета и драскотини.
EXOSHIELD се поставя или подменя за само 60 до 90 минути. Фолиото EXOSHIELD за момента се предлага и монтира в представителния монтажен център в София, но от април вече ще може да го откриете и в 43 монтажни центрове в цяла България. В тях ще получите компетентна информация и реална демонстрация на живо как фолиото ще предпази предното стъкло от повреди и да се убедите в предимствата на защитата на предното стъкло с фолио EXOSHIELD.

EXOSHIELD е подходящ за всеки клас автомобили, като цената за материал и труд се движи между 450 и 600 лева в зависимост от модела на колата. Гаранцията срещу фабрични дефекти е 2 години или 30 000 километра. Продуктът постоянно се усъвършенства, с което степента на защита на челното стъкло допълнително се засилва, а гаранцията се увеличава. Фолиото има филтър за UV лъчи, не пожълтява, не помътнява и не се драска при нормална употреба, което отличава EXOSHIELD от конкурентни продукти.

EXOSHIELD притежава хидрофобни свойства и дъждът буквално се плъзга по челното стъкло и рядко се налага да се използват чистачки. Любопитен факт е, че през зимата заради гладкия си нанокерамичен слой, стъклото не задържа сняг и лед върху себе си и не се налага да се използват стъргалки за да се почисти предното стъкло преди потегляне. Едновременно с това при сухо време нанокерамичният слой на EXOSHIELD възпрепятства задържането на прах и мръстоия върху стъклото, като по този начин то остава по-чисто за по-дълго време и подобрява видимостта през него.

EXOSHIELD, за разлика от конкурентни продукти, не налага редовна платена поддръжка на фолиото, като задължително условие за спазване на гаранционните условия и удължаване на живота му. Единствено трябва да се внимава, когато автомобилът се измива, да се избягва употребата на високо налягане от водоструйни машини или да се използват от по-далечно разстояние. За по-сигурно производителя препопръчва предното стъкло да се почиства ръчно.

EXOSHIELD защитно фолио за челно стъкло ще увеличи стойността на автомобила и при последваща препродажба на автомобила ще допринесе за по-висока пазарна оценка, тъй като наличието на защитно фолио говори за грижата полагана от собственика. Автомобил с оригинално предно стъкло и фабрично настроени асистенти, има по-висока стойност от подобен със сменено стъкло. Новият собственик не се налага да инвестира в допълнителна защита на стъклото и така автомобила става по-атрактивен за потенциалните купувачи. Също така при обратно изкупуване от представителството където е закупен автомобила, новият ви автомобил ще струва по-малко, заради по-високата цена на стария.

ВЕЛИКОЛЕПНАТА СЕДМОРКА
7 ПРИЧИНИ ЗАЩО ЗАЩИТНОТО ФОЛИО ЗА ЧЕЛНО СТЪКЛО EXOSHIELD, ПРЕДПАЗВА ОТ ГЛАВОБОЛИЯ
1. Защитава надеждно предното стъкло от спукване и повреди от камъчета
2. Поема до 6 пъти по-силни удари от камъчета върху стъклото
3. Защитава предното стъкло от надраскване. Спестява допълнителни разходи за дозастраховане след щета на стъклото
4. Запазва оригиналните фабрични настройки на датчици и сензори
5. Предното стъкло се почиства осезаемо по-лесно от сняг, лед и прах
6. Спестява средства от липсата на задължителната поддръжка за удължаване на живота му
7. Намалява загубата на стойност на автомобила при препродажба

www.llumar.bg  •  +359 897 907 671  • www.фолио.бг

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин