Evoque става Plug-in хибрид

Втората генерация на модела ще се появи през 2019 г.


5
дек.
2017

Jaguar Land Rover работи усилено по електрификацията на своята гама автомобили. Второто поколение на най-малкия Range Rover – Еvoque, в бъдеще ще бъде предлагано и като Plug-in хибрид. Вероятно ековерсията ще разчита на 1,5-литров 3-цилиндров двигател с вътрешно горене, допълнен от електромотор. Клиентите ще могат да поръчват също 2-литрови бензинови и дизелови агрегати с мощност до 300 к.с. Към момента чисто електрическо задвижване не се предвижда. Дизайнът ще бъде ориентиран към големия брат Velar: с гладки повърхности и малко чупки. Високата „линия на раменете“ и тънките прозорци ще бъдат запазени като типичен елемент за Evoque, също както и големите джанти, изпълващи калниците. Междуосието ще бъде увеличено с 2 см, покривът също ще отиде по-нагоре. Очаква се цените да бъдат запазени на сегашните нива.

Подобно на Velar, и следващият Evoque ще получи големи задни светлини

Още по темата

Card image cap
VW подготвя новото Polo

29
ное.
2016

Това компютърно генерирано изображение в голяма степен разкрива как ще изглежда Polo номер 6

Card image cap
Идват свръхумните автомобили

4
февр.
2016

Напрегнат дуел между Mercedes, BMW и Audi: през януари се очаква новият Е-клас, Серия 5 и А6 са планирани за началото на 2017 година

Card image cap
Въодушевлението от турботехниката – още информация за турбините и новите електрически компресори

3
май
2016

Супер-6-цилиндровия двигател ще бъде изграден на базата на мотора с три турбини. Сърцето на новият двигател е създадено по нов начин постоянно двустепенно свръхпълнене,което се състои от два турбокомпресора за ниско налягане и два за високо налягане.

Card image cap

В последния брой:

Архив >