EVN България обнови автопарка си с 31 Volkswagen Transporter с 4×4

1803
2021

EVN България – част от семейството на австрийския концерн EVN AG, една от най-големите фирми за производство и пренос на електроенергия в Европа, се довери за пореден път на Volkswagen. Компанията допълни своя автопарк с 31 товарни Transporter 6.1 с двойно задвижване. Автомобилите са оборудвани като мобилна работна станция. Те ще се използват основно за поддръжка на електроразпределителната мрежа в труднодостъпни райони в Югоизточна България. В този смисъл автомобилите ще подсигурят обслужването и сигурното електрозахранване на 1,6 милиона клиенти.

Закупените автомобили са резултат на проведена обществена поръчка. Спечелването на процедурата е показател за добрата подготовка на Порше БГ в отговор текущите нужди на EVN България. „В лицето на представителите на вносителя на Volkswagen винаги сме имали коректно партньорство, което ни води до дългосрочно и стабилно сътрудничество. Качеството на доставените автомобили подпомага в значителна степен съвместната ни работа“ – споделя Петър Костадинов, ръководител oтдел „Комуникации“ на EVN България.

„За нас е чест Volkswagen Лекотоварни автомобили да бъде марката, на която EVN България доверява придвижването в труднопроходими терени  и сме горди от това признание за безспорните технически качества на автомобилите. Благодарение на добре развитата дилърска мрежа на Volkswagen успяваме да осигурим поддръжка на автомобилите в цялата област на работа на EVN – от Бургас до Пловдив и региона“, допълва Ивайло Кирков, бранд мениджър на Volkswagen Лекотоварни автомобили.

Амбицията на Порше БГ е, както и досега, цялата структура да съдейства в максимална степен на лоялните си клиенти във всяка една ситуация и занапред немската марка да бъде винаги сред основните доставчици на мобилност за EVN България.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин