EURODRIVE СЕ ВКЛЮЧВАТ В ПЛАВАЩИЯ КОНЦЕРТ НА ОРЛИН ПАВЛОВ


23
авг.
2019

Академията за международни шофьори Eurodrive приеха поканата да се включат в мащабния проект на Орлин Павлов – първият по рода си “плаващ концерт” в България. Той ще се проведе на 28-и август на Гребната база в Пловдив. Орлин ще пее на специална сцена във водата върху плаващи понтони, изграждането на които е поверено на създателите на инсталациите за проекта на Кристо Явашев, “Плаващите кейове”.

Освен Орлин Павлов, на сцената ще се качат още Белослава, Любо Киров, Графа и Бобо. А за финал, всички присъстващи ще станат и преки участници в заснемането на ключовата финална сцена от филма “Завръщане” на режисьора Ники Илиев, посветен на магията на Пловдив – древен и вечен. “Този концерт ще бъде истински празник на музиката и киното”, обещава Орлин Павлов.

Eurodrive отговаря за транспортирането и логистиката на мащабната конструкция, която трябва да се построи в Пловдив. “Получихме покана и веднага се съгласихме да се включим в проекта, защото много ни допадна идеята и предизвикателството. Сигурни сме, че ще се получи незабравимо събитие, за което дълго ще се говори”, споделя Поли Христова, мениджър в Eurodrive

Още по темата

Card image cap
Volvo чества юбилей с тест-драйв върху сняг и лед

25
ян.
2017

Шведският автомобилен производител отбелязва 20 години механично задвижване на всички колела

Card image cap
Вижте първото семейство, което ще тества автономните коли на Volvo

10
ян.
2017

В разработването на проекта за безпилотно управление шведският автомобилен производител поставя хората на първо място

Card image cap

В последния брой:

Архив >