EURODRIVE СЕ ВКЛЮЧВАТ В ПЛАВАЩИЯ КОНЦЕРТ НА ОРЛИН ПАВЛОВ


23
авг.
2019

Академията за международни шофьори Eurodrive приеха поканата да се включат в мащабния проект на Орлин Павлов – първият по рода си “плаващ концерт” в България. Той ще се проведе на 28-и август на Гребната база в Пловдив. Орлин ще пее на специална сцена във водата върху плаващи понтони, изграждането на които е поверено на създателите на инсталациите за проекта на Кристо Явашев, “Плаващите кейове”.

Освен Орлин Павлов, на сцената ще се качат още Белослава, Любо Киров, Графа и Бобо. А за финал, всички присъстващи ще станат и преки участници в заснемането на ключовата финална сцена от филма “Завръщане” на режисьора Ники Илиев, посветен на магията на Пловдив – древен и вечен. “Този концерт ще бъде истински празник на музиката и киното”, обещава Орлин Павлов.

Eurodrive отговаря за транспортирането и логистиката на мащабната конструкция, която трябва да се построи в Пловдив. “Получихме покана и веднага се съгласихме да се включим в проекта, защото много ни допадна идеята и предизвикателството. Сигурни сме, че ще се получи незабравимо събитие, за което дълго ще се говори”, споделя Поли Христова, мениджър в Eurodrive

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин