Element: Skoda за плажа


27
юни
2017

С дължина от 3,60 метра Skoda Element е с 4 см по-дълъг от конвенционалния Citigo. Особеностите на новия модел: той няма покрив, врати и задни седалки. Затова пък клиренсът му е с 6 см по-голям, а визията загатва за офроуд способности. Оборудването включва защита за дъното на автомобила, 16-цолови джанти и черни елементи на калниците. Отвътре впечатление правят двата цвята – черно и жълто – например при седалките тип корито с тапицерия от алкантара от Octavia RS.

Зад предните седалки има монтиран соларен панел, както и голям телевизионен монитор, който може да бъде свързан посредством  Bluetooth със смартфон. Мониторът е в багажника на колата, върху който са монтирани тези соларни клетки. за звука се грижат общо четири високоговорителя с обща мощност 400 вата. Задвижването на Skoda Element е от електрическия Up на VW. Това означава: 82 к.с., 210 Нм и около 160 километра пробег.

Още по темата

Card image cap
VW Gol GT Concept: искаме го и при нас!

10
ное.
2016

VW Бразилия представи на автосалона в Са̀о Па̀уло прототипа Gol GT – с гени на истински GTI!

Card image cap
Tesla Model 3: проблеми с доставките

6
окт.
2017

Tesla съобщи за проблеми при производството на новия Model 3

Card image cap
Mercedes-Maybach S 600 Guard: бомбоубежището

11
дек.
2017

С тежка бронировка Mercedes-Maybach S 600 Guard се превръща в най-сигурния автомобил на света. С тази лимузина няма да обърнете внимание дори на обстрел с автомат

Card image cap

В последния брой:

Архив >