Eclipse Cross получава 5 звезди от Euro NCAP


8
ное.
2017

Днес Mitsubishi Motors Corporation (MMC) обяви, че изцяло новият SUV Eclipse Cross преминава тазгодишния тест за безопасност Euro NCAP с впечатляващ резултат, като си осигурява 5-звезден рейтинг на сигурността. Сигурността на водача и пътниците е една от ключовите характеристики, заложени в създаването на Eclipse Cross. Това бе доказано с постигането на отличен резултат в класа на малките офроудъри – 97% рейтинг при защитата на възрастни пасажери и 80% при защитата на пешеходци – най-добрите стойности със значителна преднина пред конкурентите.

Eclipse Cross обаче не спира до тук – FCM системата, която подпомага предотвратяването на челен удар, също демонстрира успех при всички тестови ситуации и различна скорост на движение. Най-новото попълнение в семейството на MMC достигна максимален брой точки в повечето от тестовете на Euro NCAP и заслужено получи 5-звезден рейтинг на сигурността на автомобила.

Като основоположник на цяло ново поколение автомобили за Mitsubishi Motors, Eclipse Cross съчетава динамичен дизайн с характерния за компанията почерк и опит в разработването на 4WD SUV превозни средства. Доставките на Eclipse Cross в Европа започнаха на 3 октомври тази година, като се очаква моделът да бъде достъпен в 80 пазара по целия свят, включително Австралия, Северна Америка и Япония. Само до края на настоящата финансова година (приключваща на 30 март, 2018 г.) ще бъдат доставени 50 000 бройки от този модел. Един от първите, създадени изобщо в света, вече гостува на Автомобилния салон в София през месец октомври, а серийно очакваме Eclipse Cross в България през януари 2018 г.

Още по темата

Card image cap
Новият електрически Оpel атакува BMW i3

11
февр.
2016

През 2017 г. компанията от Рюселсхайм ще пусне нов електромобил. Ampera-e използва същата техника като Chevrolet Bolt EV и ще конкурира BMW i3

Card image cap
Леденият танц на Giulia и Stelvio (ВИДЕО)

1
февр.
2018

Два автомобила Alfa Romeo танцуват върху леда под звуците на кавър на Wicked Game в атрактивен рекламен спот

Card image cap
F performance: японският отговор на M и AMG

6
февр.
2018

Lexus празнува 10 години от лансирането на бранда си F performance със специални версии на RC F и GS F

Card image cap
Тръмп атакува и BMW за производство в Мексико

16
ян.
2017

Новият държавен глава на САЩ заплашва германските производители с 35% мито

Card image cap

В последния брой:

Архив >