AUTO BILD България / Eто го обновения X-Trail

Eто го обновения X-Trail

За моделна година 2017 Nissan прави фейслифт на SUV-a си X-Trail. „Японецът“ става по-шикозен и по-сигурен


29
ное.
2016

X-Trail е на пазара само от три години, а Nissan вече му е подготвил фейслифт. На фона на растящата конкуренция и вълната за увлечение по SUV-овете японците се опитват да направят своя бестселър още по-атрактивен и да задържат високото ниво на продажбите. Поглед към преработената версия дава американското изпълнение на X-Trail, познато като Rogue. Следвайки познатото мото  „Never change a winnig team“, дизайнерите са „пипнали“ външното оформление на автомобила съвсем леко. Промените засягат на първо място предницата с нови броня, графика на светлините и радиаторната решетка. Отзад впечатление прави освежената визия на стоповете. С оглед на тенденциите за налагане на повече индивидуалност Nissan дава на X-Trail нови цветове и нови модели джанти.

За разлика от екстериора, интериорът е „пипнат“ много сериозно – и изглежда доста по-висококачествен.

За разлика от екстериора, интериорът е „пипнат“ много сериозно – и изглежда доста по-висококачествен.

Асистиращи системи за повече сигурност

С фейслифта интериорът изглежда значително по-модерен и по-висококачествен. Затова допринасят новият волан, както и новите материали, с които пътниците имат досег. Нова тапицерия на седалките и двуцветна кожа правят още по-приятна атмосферата в кокпита. Благодарение на асистиращи системи като предупреждение за мъртвата зона, адаптивен темпомат или система за аварийно спиране в бъдеще шофирането на X-Trail ще бъде още по-спокойно. Най-съществената новост по отношение на задвижването ще бъде хибридната версия.

Още по темата

Card image cap
Докоснахме се до електрическия Borgward

23
мар.
2018

Първите екземпляри на „възродения“ Borgward ще се появят на пазара още тази пролет – и те ще бъдат бензинови. През 2019 ще се появи и електрическата модификация

Card image cap
Smart vision EQ fortwo: Тinder-мобилът

31
авг.
2017

В лицето на електрическия „мъник“ без нужда от шофьор Mercedes представя своята версия на Apple iCar

Card image cap
Корейският S-клас

22
ян.
2016

Mercedes S-клас и компания са директните противници на Genesis G90. Първи впечатления от „корееца”!

Card image cap

В последния брой:

Архив >