AUTO BILD България / Eто го интериора на новия G-клас

Eто го интериора на новия G-клас


13
дек.
2017

Следващото поколение на Mercedes G-клас ще получи изцяло ново арматурно табло, което сякаш пренася формите от екстериора отвътре. Дюзите на вентилацията/отоплението изглеждат досущ като фаровете. Подобно на CLS, и тук те напомнят на турбини. Върху тапицерията на кокпита са поставени два от общо седемте високоговорителя на серийната аудиосистема – те символизират характерните квадратни мигачи. Типичен елемент за най-високопроходимия Benz остава дръжката пред пасажера до водача. Новост е мултифункционалният волана, който се радва на същата функционалност като при S-клас. Опционалният Widescreen-кокпит (серийно инструментите са аналогови) също ни е познат от S-клас (и Е-клас) – той включва два 12,3-инчови дисплея под общо стъкло. Потребителският интерфейс е достъпен в три различни стила – Classic, Sport и Progressive. Дори и в базовата модификация има декоративни елементи от дърво, а срещу доплащане можете да поръчате също карбонови и алуминиеви.

Отвътре Mercedes полага сериозни усилия за увеличаване на комфорта. От Щутгарт обещават 38 мм повече пространство за раменете отпред и +27 мм – отзад. Мястото за лактите също е набъбнало – отпред с 68 мм, отзад – с 56. Пътниците на втория ред ще се радват на цели 15 см повече за коленете. Отпред за краката ще има 38 мм повече. Част от серийното оборудване ще бъдат седалките с памет, комфортните подглавници и отоплението на „креслата“ отпред и отзад. Опционално се предлага пакетът „Активни мултиконтурни седалки“ с масажна функция, климатизация и странични опори, активирани посредством въздушни камери.

Още по темата

Card image cap
Great Wall Steed 6 2.0D: изисканият товарач

5
май
2016

Съвсем скоро Great Wall ще пусне на пазара по-луксозния „брат“ на най-продавания пикап в България

Card image cap
Тествахме Tiguan в XL-размер

19
дек.
2016

7-местният Tiguan ще носи името Allspace. AUTO BILD успя да го покара предпремиерно и събра най-важната информация за него!

Card image cap
Isuzu D-Max: героят на труда

14
юли
2017

Това е един тип за груби задачи: Isuzu D-Max Double Cab 4WD

Card image cap
Polo срещу Ibiza: кой тук гледа на червено?

28
ное.
2017

Новият Seat Ibiza срещу чисто новото VW Polo. И двата модела с 1-литров трицилиндров двигател със 115 к.с. се произвеждат на един и същ конвейер в Испания – и въпреки това са напълно различни. Дуел между братя

Card image cap
Quadix Buggy 1100 4×4: нудизъм на колела!

25
окт.
2016

Quadix Buggy е станал още по-мощен и още по-близък до обикновен автомобил. Машината тежи 770 кг, но развива 64 к.с. – и гарантира неподправено удоволствие

Card image cap

В последния брой:

Архив >