Dunlop с нова зимна гума за SUV-ове


3
ное.
2016

Европейските шофьори реагират по няколко различни начина на зимните условия: 50% от тях смятат заледените и заснежени пътни настилки за най-предизвикателните пътни условия за шофиране, а 40%от шофьорите търсят представяне и при покупка на зимни гуми се интересуват най-вече от показателите за сцепление и управление в зимни условия. Друг интересен феномен е рязкото увеличение в производството на спортни автомобили и автомобили 4×4, което се очаква да продължава да расте и през следващите години. Нарастващото търсене на гуми за SUV, което идва заедно с това развитие, съчетано с прекрасните резултати на тестовете на Winter Sport 5, създаде естествено търсене на нови размери гуми за SUV.

На въпроса за ползите от зимните гуми 89% от любителите на автомобили отговарят, че от ключово значение е „отличното сцепление на мокри пътища“, а 83% споменават „отлична устойчивост на аквапланинг“. Winter Sport 5 SUV показва подобрена защита от аквапланинг благодарение на дълбочината на каналите, които извеждат по-големи количества вода. 88% от автомобилните ентусиасти смятат „отличното завиване на мокри пътища“ за ключово предимство на гумата. Winter Sport 5 SUV предлага отлично сцепление на хлъзгави повърхности благодарение на ъгловите централни ламели, които сега са паралелни на блоковите ръбчета, за по-добра възможност за отваряне и захващане с повърхностите. Според 86% от автомобилните ентусиасти също толкова важно предимство на гумите е „отличното сцепление на заснежени пътища“. Winter Sport 5 SUV доставя по-добро представяне на заснежени пътища благодарение на оптимизирания брой и геометрия на блоковете си, което води до повишаване на твърдостта и следователно равномерно разпределено налягане.

 

Още по темата

Card image cap
Поглед назад в бъдещето: The classic Mini Electric.

30
мар.
2018

На New York International Auto Show 2018 MINI представя един особен експонат: вариант на класическия малък автомобил с чисто електрическо задвижване, който предлага радост от шофирането при нулеви локални емисии в стила на традиционната британска марка.

Card image cap
Български инженери организират първия Хакатон с автомобилна насоченост у нас

19
февр.
2018

Система за безопасно шофиране, свободна за ползване от всички - цел №1 на състезанието

Card image cap
Shell с топрезултати от продажби на храни и напитки

28
дек.
2015

Компанията е с високи постижения в продажбите на кафе и хранителни продукти от марката deli2go през изминалата година

Card image cap

В последния брой:

Архив >