Dunlop с нова гама тежкотоварни гуми

Дълъг пробег и горивна ефективност, за регионални и международни превози, за лято и зима; представяне на всички видове настилки е ключовата съставка

3005
2016

Dunlop пуска чисто нова тежкотоварна гама гуми, която предлага по-добро представяне на всички видове пътна настилка. Новата гама гуми включва моделите SP346 за предна ос, SP446 за задвижваща ос и SP246 за ремарке.  Тези гуми не само предлагат до 10% по-дълъг пробег и подобряват горивната ефективност в сравнение със своя предшественик, но и осигуряват надеждно представяне през зимата. Това е възможно благодарение на изпълнението на изискванията на ЕС относно зимните тежкотоварни гуми. Според тях гумите за предна и задна ос трябва да отговарят на изискванията на маркировката тривърха планина със снежинка (3PMSF), а всички гуми на тежкотоварните композиции да имат маркировка M+S.

Новата премиум тежкотоварна гама гуми на Dunlop е предназначена за автопаркове, които оперират във всички сектори на наземния транспорт, и предлага както до 10% по-дълъг пробег за дистрибуторите, извършващи регионални превози, така и горивна ефективност за превозвачите на дълги разстояния. Новата гама гуми на Dunlop осигурява сигурност и при всякакви зимни условия, гарантирани от маркировките за зимно представяне на гумите – 3PMSF на гумите за предната и задна ос, и M+S за всички гуми.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин