AUTO BILD България / Dodge Challenger SRT Hellcat: когато адът излезе на асфалта

Dodge Challenger SRT Hellcat: когато адът излезе на асфалта


6
авг.
2018

Дори и в заводски вид Dodge Challenger SRT Hellcat е автомобил, от който кожата ви ще настръхне. Хората от Prior Design обаче са добавили към стандартните 717 к.с. още 183. Така с 900 „коня” тунинг специалистите достигат до границите на възможното. V8-двигателят достига до границите на възможностите си благодарение на компресор. Той „блъска” по 30 000 л на минута в 6,2-литровия агрегат. За някои фанатици по отношение на конските сили визуално Challenger SRT Hellcat изглежда прекалено „добродушен”.

Сред тях явно е и еротичната звезда Марайке Фокс, която има солидно количество бензин в кръвта. Майсторката на голото изкуство е оставила своя Dodge (както и Nissan GT-R) за модификации в Prior Design. Развиващият над 300 км/ч Challenger е получил раздувки на калниците, както и впечатляващи преден и заден спойлер. За агресивния външен вид се грижат и прагове, както и висок Ducktail-спойлер в черен цвят. Нямаме информация колата да е била подложена на силов тунинг.

Автомобилът е издържан в комбинацията „червено-черно” – самата каросерия е червена, а допълнителните елементи по нея, както и фолирането по вратите, са в черно. Този цветови тандем „разчупват” златистите джанти, които веднага привличат погледа.

Още по темата

Card image cap
Стайков загуби надеждата за победа

28
май
2016

Счупен диференциал извади кърджалиеца от надпреварата преди старта на шестия етап

Card image cap
Mercedes S600 на новия век (ВИДЕО)

20
дек.
2016

Тунингован S-клас с елементи на SLS, класическа радиаторна решетка от W100 и много декорации събира погледи в Калифорния. Вижте видеоклип с участието на S600 Royale!

Card image cap

В последния брой:

Архив >