Тунинг » Defender Deluxe: бриталианецът

Defender Deluxe: бриталианецът

1310
2018

Когато италиански дизайнери се заемат с британска икона, се получава нещо уникално. 53 Defender-а ще преработи Ares Design от Модена. Половината вече са продадени – на цена от 430 000 лв.

АВТОМОБИЛЪТ: базата е Defender от 2014 г., който от 29-ти януари 2016 вече не се произвежда.

ДВИГАТЕЛЯТ: съвместно с JE Motor Works от Ares са преработили V8 агрегата. Резултатът: 4,7 литра работен обем, 475 к.с. и 650 Нм. Ще се предлага и по-малка мощност – 282 к.с., но кой би я избрал?

ПРЕДНИЦАТА: предният капак и радиаторната решетка са от карбон. Това пести тегло. Нови са защитата на дъното на автомобила, подсилените брони и изцяло LED-светлините.

ТЕХНИКАТА: От Ares са оборудвали Defender със състезателна спирачна уредба и друго окачване. Прибавяме и 6-степенна автоматична трансмисия
и специален ауспух за як V8-звук.

Волан с кожа и карбон, тапицериите на вратите и покритието на арматурното табло също е от карбон. Саундът е на Alpine, има система от камери и електронна паркинг-спирачка – досега Defender никога не е бил толкова модерен.

Водачът и пътникът до него седят върху седалки с ръчно изработени кожени тапицерии – отзад е не по-малко луксозно.

Мокетите са извадени, а на тяхно място има алуминиеви повърхности. Така можете директно да хвърлите застреляното диво прасе в багажника. Стига да използвате този Defender като автомобил за лов.

Луксозният SUV е с 18-цолови джанти с размер на гумите 305/70. На задницата виси резервно колело.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин