Dartz Prombron Black Stallion: новият впечатляващ SUV за холивудски филм


21
ное.
2019

Dartz се завърнаха – хората на симпатичния Леонард Янкелович са известни със своите хиперлуксозни SUV-ове, които впечатляват със своето изобилие. Най-новото майсторско творение на абсурдността се казва Dartz Prombron Black Stallion. Не е кръстен на кон, а на хеликоптер Сикорски.

Изглежда новото гениално творение на мъжествеността е създадено за някой филм, но все още не е ясно за кой. Dartz вече са правили возила за холивудски ленти, например за „Диктаторът“ на Саша Барън Коен.

Black Stallion се различава от досегашните творения на Dartz, тъй като не използва обичайната платформа на Mercedes GLS. Не се знае обаче върху каква платформа е базиран автомобилът.

Иначе има решетка, която е по-плашеща от всички други – с потенциал да се слива с околната среда или да наранява когото срещне.  

Иначе Black Stallion използва крокодилска кожа, рибешка кожа и истинско дърво в интериора си. Отвън ни демонстрират обичайната смесица от приличащи на Стелт кантове и ръбове от карбон и стомана.  През целия автомобил преминава един и същи мотив – мъртвешка глава с прилеп. Мотивът присъства дори и на вътрешната страна на капачката на резервоара.

Галерията от снимки на Black Stallion е впечатляваща.

Още по темата

Card image cap
Клубът на супербързите: Ferrari 488 GTB

5
авг.
2017

Ако искате да влезете в клуба на най-бързите автомобили, то моделът трябва да вдига поне 480 км/ч! Преглед на 73-те най-бързи и ексклузивни автомобили на света.

Card image cap
Най-страхотните олдтаймери от аукциона в Париж: Mercedes Benz 230 SL

22
февр.
2018

Във френската столица на 9-ти февруари бе проведен търг - Artcurial продаде редица класически автомобили по време на изложението Rétromobile 2018

Card image cap

В последния брой:

Архив >