DACIA SPRING: ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ НА DACIA


3
мар.
2020

Вярна на славата си на „автомобилен геймчейнджър“, Daciaотваря нова глава от своята славна история с лансирането на Dacia Spring: експозиционен автомобил, предвещаващ първия изцяло електрически модел на Dacia. С Dacia Spring това е достъпната електрическа революция!

Само за 15 години Dacia разклати автомобилната индустрия с революционните Logan (на пазара на нови автомобили) и Duster (за SUV). Марката продължава да се променя с времето, като остава вярна на първоначалните си ценности: семпли, модерни, надеждни и здрави автомобили на справедливи цени. Това е истинска история на успеха с 6,5 милиона клиенти, което прави марката европейски лидер при частните клиенти благодарение на Logan, Sandero и Duster.

Нова Dacia революция

Електрическият автомобил Dacia Spring е в съответствие с визията на Groupe Renault за осигуряване на достъпна и устойчива мобилност за всички, като същевременно спазва ценностите и философията на марката Dacia. Той представя 100% електрически градски автомобил с 4 места, предлагащ по-лесен достъп за най-голям брой хора до по-лесна и по-чиста мобилност с градски автомобил с 5 врати, който съчетава простота, надеждност и достъпност.

Лек и компактен, Dacia Spring ще има пробег от над 200 км.*, гарантиращ гъвкавост при използване в градски и крайградски условия.

Моделът ще бъде лансиран през 2021 година.

За да успее с тази нова революция, Dacia се възползва от 10-годишния опит на Groupe Renault като пионер и лидер в електрическата мобилност.

Електрически градски автомобил, поставящ нови тенденции

Dacia Spring е електрически градски автомобил, който е тук, за да зададе нови тенденции. Пастелното сивият екстериор е подчертан с матови пръски от флуоресцентно оранжево, голям просвет, декоративни елементи в предната и задната броня. Изпъкващият SUV стил и компактните размери го правят идеалният автомобил за ежедневна употреба с гарантирано спокойствие.

Специално внимание е обърнато на светлините. Отпред са поставени 2 вида изцяло LED фарове: хоризонтална лента в горната част и 4 отделни тела, вградени в бронята. Отзад, четирите светодиодни светлини оформят буквата „Y“. Тези визуални детайли бележат бъдещия светлинен подпис на Dacia.

Чрез този нов светлинен подпис, оребренпреден капак и специално обработена масивнарадиаторна решетка, предната част на Dacia Spring изразява сила и надеждност.

Двойно бъдеще

Със своя изцяло електрически двигател и батерия, пригодени за ежедневна употреба, Dacia Spring отговаря на практическите нужди на градската и крайградската мобилност. Това е здрав автомобил, който дава на собствениците пълна гама от предимствата на електромобилите: лекота на шофиране, движение без шум, вибрации и емисии.Освен това е лесно за зареждане и изисква много малко поддръжка.

Dacia Spring е идеално решение за услуги за мобилност. Groupe Renault ще предлага модела и на този тип клиенти, за да продължава да развива електрическите автопаркове в Европа.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >