Dacia Logan с интериор от S-клас


23
ян.
2018

Dacia и лукс в едно изречение? Действително, моделите на румънската марка са много чаровни – но от финансова гледна точка. А какво ли би станало, ако в северната ни съседка започнат да произвеждат „благородна“ версия на бестселъра Logan? Графичният дизайнер Лорен Шмид представя идеите си в тази насока. Отвън моделът получава по-големи джанти, сериозна порция хром и по-ниско окачване. Новата радиаторна решетка изглежда доста по-скъпа, а от двете й страни откриваме LED-фарове. Стоповете са свързани посредством светлинна ивица, а ауспуховите накрайници са елегантно интегрирани в бронята. Най-интересно обаче е отвътре – там тази Dacia изглежда като комбинация между Mercedes и Renault. Декорираната кожа, системата за настройка на седалките от вратите, копчетата, дюзите на вентилацията и контролерите за климатика са от Benz, а дигиталните инструменти – от Renault. Като цяло, кокпитът е напълно преобразен – и ако не беше оставено логото на волана, човек ще реши, че става въпрос за съвсем друг модел.

Още по темата

Card image cap
Citroen SpaceTourer Rip Curl: кемпер за сърфисти

31
авг.
2017

SpaceTourer се превърна в истински компактен автомобил за къмпинг с душ на борда - и ще бъде представен в новата си версия на изложението във Франкфурт

Card image cap
Пламен Стайков стартира сезона с рали „Сибиу“

13
апр.
2016

Екипажът на „Стайков Рейсинг“ Пламен Стайков и новият му навигатор Давид Кварацхелия – Давидоне ще стартира участието си в националния рали шампионат със старт в румънското рали „Сибиу“, което ще се проведе на 15-16 април. Състезанието е първи кръг от българския рали шампионат, като за него са записани 20 български екипажа.

Card image cap
Сигурност с включване в запалката

6
ян.
2017

Bosch представя на CES 2017 решение, с което животоспасяващата система еCall ще работи и при по-стари автомобил

Card image cap

В последния брой:

Архив >