DACIA с приключенско предложение на CAMPING & CARAVANING EXPO 2024

1204
2024

Dacia – марката с вкус към приключенията на открито, ще се включи в Camping & Caravaning Expo 2024. Събитието ще обедини любителите на къмпинг туризма и ще се проведе от 12 до 14 април в София Ленд на бул. Никола Вапцаров 61.           

DACIA JOGGER 

Dacia Jogger е идеалният семеен спътник за ежедневието, но и за тези, които искат да се измъкнат от града и да се насладят на природата. 7-местният Jogger съчетава дължината на комби автомобил, простора на ван и характеристиките на SUV.  Здрав и с добро пътно поведение, Jogger предлага отличен комфорт за всички пътници.

Наличен с бензинов двигател TCe 110 и двугоривният ECO-G 100 с бензин и пропан-бутан, Jogger бележи пристигането на хибридните двигатели в гамата на Dacia с версията HYBRID 140.

СТАЯ ЗА ДОБЪР СЪН

Гама акесоари, демонстриращи връзката на Dacia с природата, ще оборудват автомобила на щанда на марката на Camping & Caravaning Expo 2024.

Sleep Pack е първият аксесоар, лансиран като част от гамата аксесоари InNature. Той включва три ключови компонента: двойно легло с матрак с размери 190 см x 130 см., което може да се постави за по-малко от две минути, рафт и място за съхранение.

Предлагащ се за всички нива на оборудване на Jogger, Sleep Pack прави възможно превръщането на купето в спалня само за няколко минути. Семпъл, подвижен и достъпен, той е съвместим с всички версии на Jogger, произведени от лансирането му на пазара. 

Налични са и аксесоари, допълващи Sleep Pack от гамата InNature на Dacia: затъмняващи щори за всички прозорци, предлагащи контрол на светлината и дискретност.

Гамата аксесоари, която ще бъда показана на събитието, включва и интелигентна палатка, която може да се свърже с Jogger, когато багажникът е отворен, осигурявайки допълнително място за къмпингуване.

ЕКО ЛИМИТИРАНА ГАМА РЕКЛАМНИ ПРОДУКТИ

За всички любители на приключенията на открито, Dacia ще покаже и колекция от ексклузивни рекламни продукти, произведени от рециклирани и/или устойчиви материали, които свързват с природата и носят ценностите на марката: семли, надеждни и автентични.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин