Новини » Dacia представи малък офроудър, който става за офис сред природата

Dacia представи малък офроудър, който става за офис сред природата

1609
2022

Dacia разкрива своя най-нов концептуален автомобил: Manifesto е перфектното олицетворение на ценностите на марката. Това е значим 4х4 автомобил със здрава и екологично практична конструкция, който бързо ще се наложи по всички направления.

„С този концептуален автомобил навлизаме още по-дълбоко в дебрите на природата, за да ви осигурим лесен и достъпен начин да се наслаждавате на чистия въздух, независимо дали по работа или за удоволствие.“ – гласи официалната информация от Dacia.

Многофункционалният покрив е невероятно универсален. Той се сгъва и включва регулиращи се греди за багажник на покрива, за да превозвате всички видове багаж, което е продължение на многофункционалните греди за багажник на покрива, с които вече са снабдени Sandero Stepway или Jogger. Калъфите на седалките могат да се свалят и да се превърнат в спален чувал само с едно движение. 

Освен че е по-лесен за товарене, концептуалният автомобил е оборудван с лебедка, която ви помага да товарите вашето оборудване и да го задържите на място. Разрабитена е и възможност за превръщане на задната част на концептуалния автомобил в обикновена или работна маса. Изключително атрактивни са и гумите на автомобила, които не се помпят – т.е. в тях няма въздух и няма опасност да си спукате. В интериора Dacia залага предимно на рециклирани материали.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ