Корпоративни новини » Dacia организира пикник в Рибарица за девета поредна година

Dacia организира пикник в Рибарица за девета поредна година

1206
2018

Вече 12 години, Dacia се утвърждава на българския пазар и постига лидерска позиция в продажбите, която затвърждава през последните пет години. С всяка следваща година феновете на марката се увеличават и присъединяват към хилядите доволни клиенти. За да отпразнуват заедно пазарните успехи и щастливите спомени с любимите си автомобили, Dacia ги кани на пикник за девета поредна година. Очакват ги много изненади.

Гостите ще имат възможността да разгледат цялата гама на Dacia с акцент върху новата лимитирана серия за Sandero и Logan MCV Stepway, а феновете на новия Duster ще могат да тестват автомобила по специален офроуд маршрут. Специален гост на събитието отново ще бъде 8-кратният рали шампион на България – Димитър Илиев, който е посланик на Dacia в България. Димитър и неговият екип ще организират лекции и ще докарат специални симулатори, за да акцентират върху темата безопасност на пътя.

Тематични кътове ще има за всички. За дамите има предвидено специално ателие за декориране на еко чанти, а децата ги очаква обособен кът с много изненади и игри с награди. Сред основните ценности на моделите Dacia е семейството, затова ще има и общи семейни игри с много награди. Място за излета можете да запазите на http://dacia.bg/picnic/

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин