Dacia организира осми излет у нас тази събота

На 24 юни (събота) от 11:00 до 17:00 часа, в Копривщица, Dacia събира цялото си семейство и кани всички фенове на марката „На излет“


20
юни
2017

От стъпването си на българския пазар през 2006 до днес, Dacia бележи непрестанен ръст на продажбите, за да затвърди лидерска позиция през последните четири години. По българските пътища се движат десетки хиляди автомобила Dacia, чиито собственици нарастват с всяка изминала година и се приобщават към феновете на марката. За да се срещнат всички заедно, Dacia ги кани „На Излет” за осма поредна година.  Очакват ги много изненади на 24 юни в Копривщица.

Гостите ще имат възможността да разгледат цялата гама на Dacia с акцент върху пилотираната скоростна кутия BVM и автоматичната EDC, а феновете на Duster ще могат да тестват автомобила по специални офроуд маршрути. Специален гост на събитието отново ще бъде 8-кратният рали шампион на България – Димитър Илиев, който е посланик на Dacia в България. Димитър и неговият екип ще организират специални лекции и игри на различни теми, за да акцентират върху темата безопасност на пътя.

Тематични кътове ще има за всички. За дамите има предвидено специално ателие за декориране на диадеми и фенери. За децата е обособен кът с много изненади и игри с награди. Сред основните ценности на моделите Dacia е семейството, затова ще има и общи семейни игри с много награди.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин