Dacia организира десети юбилеен пикник за клиенти и фенове на марката

1206
2019

На 15-и юни (събота) от 11:00 до 16:00 часа, в Равногор, Dacia ще проведе своя десети пореден пикник сред природата за клиенти и фенове на марката.

От представянето си на българския пазар, Dacia се радва на интерес и популярност сред клиентите, което печели на марката и ненадмината лидерска позиция по продажби. През годините Dacia постига пазарни рекорди, а Dacia Duster остава флагман на марката, реализирайки продажби от над 1000 автомобила за по-малко от една година.

Голяма част от успеха на марката се дължи както на доброто съотношение цена-качество, така и на подхода на Dacia да държи фокуса си върху удовлетвореността на клиентите. С тази идея се ражда събитието Dacia Пикник, популярно сред клиентите на марката из цяла Европа. Тази неделя край Равногор Dacia ще зарадва почитателите си в България с десети пореден пикник, включващ множество игри и изненади.

Гостите ще имат възможността да се запознаят с цялата гама на Dacia, включително новости като лимитираната серия Red Line, налична за моделите Duster, Sandero Stepway и Logan MCV Stepway.Феновете на Duster ще могат да изберат между шосеен и специално подготвен офроуд тестдрайв на модела.

За поредна година посланикът на марката Dacia в България Димитър Илиев ще бъде специален гост на събитието. През целия ден 8-кратният рали шампион на България и неговият екип от Safety Driving Academy ще провеждат демонстрации с интерактивен симулатор за безопасно шофиране.

Марката разчита и на дейното участие на членовете на Duster Adventure Club, създаден с фокус върху собствениците на Dacia Duster и преживяванията им с автомобила. Част от тях ще разкажат за активностите, реализирани в рамките на събитията на клуба, а всеки желаещ собственик на Duster ще има възможност да се присъедини към общността.

За любителите на спорта Dacia Пикник обещава разнообразие от игри на открито. Освен футболно игрище на разположение на посетителите ще има и стрелбище, както и пособия за игра на бадминтон и петанк. По-креативните сред гостите ще могат да развихрят таланта си в кръжока по рисуване, а интересуващите се от градинарство ще имат възможността да облагородят района, засаждайки туи.

Аниматори ще се грижат за настроението на най-малките посетители на събитието. Заедно те ще рисуват, играят, сглобяват и оцветяват къщички за птици.

За поредна година Dacia Пикник разчита на партньори, които ще допринесат за доброто настроение на гостите с множество активности и награди. В допълнение, посетителите ще имат възможността да разгледат и закупят интересни продукти и дрехи на марката от специално обособения Dacia магазин.

Място за излета можете да запазите на https://picnic.dacia.bg/

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин