/ DACIA ОБЯВЯВА ЦЕНИТЕ НА JOGGER ЗА БЪЛГАРИЯ

DACIA ОБЯВЯВА ЦЕНИТЕ НА JOGGER ЗА БЪЛГАРИЯ

Като гъвкав семеен автомобил новата Dacia Jogger възприема най-добрите качества от всеки сегмент: съчетава простора на миниван, товарния обем на комби и характеристиките на SUV.

Новата DaciaJogger е насочена към семействата, които търсят нов многофункционален автомобил, улесняващ живота им. Моделът е подходящ и за търсачи на приключения на открито, които искат да инвестират в модерен, динамичен и практичен автомобил, който да транспортира тяхното спортно или развлекателно оборудване.

Поръчките на новата DaciaJoggerзапочват от първото тримесечие на 2022 г. с първи доставки през април.

Верен на ценностите на Dacia, новият Jogger е най-достъпният семеен автомобил в сегмент „C“, което дава на клиентите уникално за категорията съотношение цена/качество. Цените започват от 27 090 лв. с ДДС.

нива на оборудване

Новата DaciaJogger ще се предлага в три нива на оборудване: Essential, Comfort и лимитирана серия Extreme.

Екстериорните цветове за Jogger са неметаликовледниковобял и металиковисин „Метал“, кафяв „Теракота“, сив „Комета“, сив „Лунен камък“ и черен.

За да направи модела още по-привлекателен, Dacia лансира Jogger и със специална лимитирана серия Extreme, надграждаща ниво на оборудване Comfort с множество полезни екстри.Лимитирана серия Extreme ще се предлагав същите екстериорницветове с изключение на син „Метал“.

двигатели

Новата DaciaJogger представя бензиновия двигател TCe 110 с 6-степенна ръчна скоростна кутия. Този нов, оптимизиран за теглото двигател осигурява по-висока производителност при шофиране и произвежда въртящ момент от 200 Нм.

Jogger се предлага и с двугоривен двигател с бензин и пропан-бутан, който осигурява пробег до 1000 км. С двигателя ECO-G 100 сервизните интервали, разходите за поддръжка и капацитета на багажника са същите като при обикновен бензинов двигател. Друго основно предимство на ECO-G е, разбира се, по-ниската цена на LPG горивото.

5- и 7-местни версии

С Jogger, Dacia предлага универсален и модулен автомобил: 2, 3, 4, 5, 6 и 7 места… което означава до 60 конфигурации при7-местната версия, благодарение на индивидуално подвижните седалки на третия ред.

5-местната версия предлага капацитет на багажника от 708 дм3 VDA (до горната част на облегалката) и 1 819 дм3 VDA при сгънат втори ред седалки.

7-местната версия предлага капацитет на багажника от 160 дм3 VDA и 506 дм3 VDA при сгънат трети ред седалки.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин