Dacia лансира нов корпоративен уебсайт с онлайн конфигуратор


18
юни
2019

От началото на юни сайтът на марката Dacia в България е с нова, по-модерна визия. Новият портал е в съответствие с обещанието на марката за предоставяне на практични и семпли предложения в гамата продукти и услуги.

Потребителите могат да се възползват от по-богата продуктова информация, предоставена посредством семпъл и изчистен дизайн. Сайтът позволява лесна навигация при търсене на информация относно оборудване, размери, системи за безопасност и технически характеристики.

Обновената платформа включва изцяло нови функционалности като модул за конфигуриране, където потребителите сами могат да разглеждат и добавят към автомобила желаното от тях оборудване за всеки модел от гамата на Dacia. Страницата за сравнение предоставя изчерпателна информация за разликите между различните нива на оборудване и спомага за взимане на информирано решение за покупка.

Сайтът на марката предоставя подробна и актуална информация за възможностите за финансиране от Dacia Leasing, както и актуалните атрактивни оферти за покупка на нов и услуги за поддръжка на притежаван автомобил.

Новият сайт обръща специално внимание на историята на Dacia и интересни факти и новини, свързани с марката в България.

Още по темата

Card image cap
Audi казва „сбогом“ на V10 и W12?

20
окт.
2017

В Инголщат планират да смалят моделната си палитра. Вероятно V10 и W12 ще отпаднат от програмата – но V8 остава

Card image cap
Колко италиански е Fiat Spider?

21
апр.
2016

Конструиран в Япония, произвеждан в Хирошима и „овкусен“ от Fiat – достатъчно ли е това, за да бъде различен от оригинала и малко италиански?

Card image cap
Chevrolet Camaro ZL1 1LE – искаме го!

25
сеп.
2017

AUTO BILD ще ви покаже новите Coupé-та до 2021 г.

Card image cap

В последния брой:

Архив >