Dacia в Мюнхен: създадена за приключения

0709
2021

През 2021 г. Dacia започва нова глава от своята история, обновявайки цялата гама. След изцяло електрическия градски Spring, компактното Sandero и SUV бестселъра Duster, Dacia вече е готова да представи Jogger, нов прочит на 7-местния семеен автомобил. Моделите ще бъдат на разположение на пресата и широката публика в среда, която е проектирана да отразява новите идентичност и дух на марката. Модерно, автентично и на открито: Dacia в Мюнхен е създадена за приключения.

Dacia Jogger на Lake Camp в мюнхен

Следвайки онлайн премиерата на 3 септември, световната премиера на Dacia Jogger ще бъде на дървена платформа, известна като Lake Camp, разположена до входа на автомобилното изложение. Уникалното представяне предизвиква приключенския дух на новия 7-местен семеен модел, идеален спътник за семейства, които искат да избягат на открито. Щедрите размери на Dacia Jogger я правят моделът с най-добро съотношение цена/пространство в сегмента. Следователно Dacia Jogger е най-достъпният 7-местен модел на пазара. Dacia във всяко едно отношение!

Dacia Lake Camp, разположен до входа на автомобилното изложение, ще приема посетители от 6 до 12 септември.

DACIA BASE CAMP в сърцето на мюнхен

От 7 до 12 септември Dacia Jogger ще се присъедини към останалата част от обновената гама на Dacia – Duster, Sandero, Sandero Stepway и Spring, на „Кьонихсплац“ в Мюнхен. Dacia Base Camp ще отвори врати в 14:00 ч. на 7 септември. Изцяло на открито, Dacia предлага редица дейности за широката публика с оригинален, иновативен и интерактивен щанд.

Свързвайки двете локации като част от IAA Mobility Blue Lane, Dacia предлага 15 автомобила Dacia Spring за наелектризиращо тестово шофиране.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин