Cupra ще покаже електрически SUV във Франкфурт

0309
2019

На автомобилния салон във Франкфурт Cupra ще покаже студия, даваща представа за бъдещия електрически SUV на спортната марка на Seat. AUTO BILD ще ви даде информация!

Cupra ни показва евентуалния си бъдещ електрически SUV. Със студията Cupra Tavascan дизайнерите на испанската спортна марка ни дават насока относно електрически модел на Cupra. Испанците са се решили на спортно SUV Coupe – за да демонстрират спортните качества на своята марка. Студията ще можем да видим на автомобилния салон във Франкфурт (12-ти 22-ри септември 2019 г.).

При Tavascan дизайнерите са заложили на екстровертна визия. Предницата на електромобила е доста насечена и ръбеста – големите вентилационни отвори ще осигуряват приток на въздух за охлаждане на батериите. В долната част на SUV-Coupé-то има голяма, осветена емблема Cupra. Вътрешната част на предницата е от карбон, а фаровете са от актуалните серийни модели, макр и значеително по-тесни.

Страничната част на тази Cupra е доста мускулеста, а концепцията е с 22-цолови джанти. Праговете са от карбон, а задницата изглежда доста внушителна и висока, и е доминирана от светлинна ивица, разделена в средата от логото на марката. Задната броня приема насечения дизайна на предницата.

Вътрешното пространство на Tavascan ще бъде в хармония с външната част – макар и от Cupra още да не са публикували снимки. Вътре ще има доста карбон и алкантара, както и седалки тип корито. Ще има два дисплея – 12,3-инчов и 13-инчов. Големият ще може да се завърта и към пътника до водача.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин